Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας 7elements 200gr

5,00

Το βρώσιμο Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από καρύδες υψηλής ποιότητας και ατμίζεται ελαφρά για να αφαιρεθεί η γεύση και το άρωμα καρύδας.

CompareAdded

Περιγραφή

Το βρώσιμο Βιολογικό Μαγειρικό Λάδι Καρύδας της 7elements παράγεται από καρύδες υψηλής ποιότητας και ατμίζεται ελαφρά για να αφαιρεθεί η γεύση και το άρωμα καρύδας. Το μαγειρικό λάδι καρύδας προέρχεται από την αποξηραμένη σάρκα της καρύδας, γνωστή ως κόπρα, και είναι άγευστο και άοσμο. Το υψηλό σημείο καπνού του, μαζί με το ουδέτερο άρωμα και γεύση του, το καθιστούν ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπου χρειάζεται ένα αγνό, καθαρό, εύπλαστο λίπος, χωρίς να επηρεάζει το τελικό γευστικό αποτέλεσμα. Το μαγειρικό λάδι καρύδας εξακολουθεί να είναι άριστη πηγή των ευεργετικών λιπαρών οξέων της καρύδας.Το μαγειρικό λάδι καρύδας προέρχεται από την αποξηραμένη σάρκα της καρύδας, γνωστή ως κόπρα, και είναι άγευστο και άοσμο. Το υψηλό σημείο καπνού του, μαζί με το ουδέτερο άρωμα και γεύση του, το καθιστούν ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες, όπου χρειάζεται ένα αγνό, καθαρό, εύπλαστο λίπος, χωρίς να επηρεάζει το τελικό γευστικό αποτέλεσμα. Το μαγειρικό λάδι καρύδας εξακολουθεί να είναι άριστη πηγή των ευεργετικών λιπαρών οξέων της καρύδας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

100% Λάδι Καρύδας*

*Πιστοποιημένα Βιολογικά Συστατικά

Πιστοποίηση:

bio     GMCERT     vegan      NONGMO      BPA

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • Premium Superfood
  • Πιστοποιημένο βιολογικό
  • Non-GMO
  • Πλούσια πηγή λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας
  • Χωρίς trans λιπαρά οξέα (TFAs)
  • Χωρίς γεύση και άρωμα καρύδας
  • Ιδανικό για μαγείρεμα
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
  • Μη υδρογονωμένο
  • Καπάκι χωρίς BPA

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

  • Χρησιμοποιήστε το για μαγειρική σε υψηλές θερμοκρασίες, καθώς το μαγειρικό λάδι καρύδας έχει υψηλότερο σημείο καύσης
  • Επιλέξτε το μαγειρικό λάδι καρύδας, εάν θέλετε τις θρεπτικές ιδιότητές του λαδιού καρύδας, χωρίς όμως την γεύση και το άρωμα της καρύδας
  • Επιλέξτε το για την κατασκευή καλλυντικών που θα αρωματίσετε με άλλα αιθέρια έλαια, ώστε να μην επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα
  • Χρησιμοποιήστε το και σε ειδικές περιπτώσεις, καθώς η διαδικασία παραγωγής του μαγειρικού λαδιού καρύδας το καθιστά ακόμα πιο ασφαλές