Σαπούνι με ζεόλιθο MED®, δενδρολίβανο, φασκόμηλο και μέντα – Κατά της τριχόπτωσης, της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας – 125 γρ

5,50

Σαπούνι με ζεόλιθο MED®, δενδρολίβανο, φασκόμηλο και μέντα – Κατά της τριχόπτωσης, της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας – 125 γρ

CompareAdded

Περιγραφή

Σαπούνι με ζεόλιθο MED®, δενδρολίβανο, φασκόμηλο και μέντα, το οποίο έχει παραχθεί από φυσικές πρώτες ύλες φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ο ζεόλιθος, το φυσικό αποτοξινωτικό προϊόν της φύσης, συνδυάζεται άριστα με μια ποικιλία βότανων όπως το δενδρολίβανο, το φασκόμηλο, τη μέντα, τη δάφνη και την τσουκνίδα.  Η μοναδική αυτή σύνθεση καθιστά αυτό το σαπούνι ιδανικό κατά της τριχόπτωσης, της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας. Το σαπούνι αυτό δεν περιέχει σιλικόνη, parabens και φοινικέλαιο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΖεόλιθοςMED®, φυτική γλυκερίνη, αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου, αιθέριο έλαιο, αιθέριο έλαιο μέντας, αιθέριο έλαιο δάφνης, αιθέριο έλαιο και αποξηραμένα άνθη και φύλλα τσουκνίδας, φυσική χρωστική ουσία.

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • Ο ζεόλιθος MED® δεσμεύει βλαβερές ουσίες όπως τα βαρέα μέταλλα, το μόλυβδο, τον υδράργυρο, το αλουμίνιο και τα ραδιονουκλίδια. Επίσης δεσμεύει τα ζιζανιοκτόνα, τα φυτοφάρμακα, τη δισφαινόλη Α, το αμμώνιο και τις αφλατοξίνες, ενώ παράλληλα έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον έχει αντιβακτηριδιακές, αντιϊκές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.
  • Η φυτική γλυκερίνη προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα.
  • Το αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου χρησιμοποιείται κυρίως για θεραπείες της λιπαρής επιδερμίδας και είναι κατάλληλο για την αποφυγή της τριχόπτωσης. Μια από τις βασικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου δεντρολίβανου είναι η αντιγηραντική του δράση.  Επίσης, ηρεμεί το δέρμα και βοηθά στην ενυδάτωση των κυττάρων του, προσδίδοντας φρεσκάδα, ελαστικότητα και λάμψη. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το δεντρολίβανο για καλλυντικές θεραπείες, χάρη στα πολλαπλά οφέλη του.
  • Το αιθέριο έλαιο φασκόμηλου αποτελεί ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Σε συνδυασμό με το ζεόλιθο εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και τονώνει την επιδερμίδα.
  • Το αιθέριο έλαιο μέντας τονώνει και δροσίζει την επιδερμίδα, αφού βοηθάει στην εξάλειψη της λιπαρότητας του δέρματος.
  • Το αιθέριο έλαιο τσουκνίδας παρουσιάζει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση και συνήθως χρησιμοποιείται για τη περιποίηση της ερεθισμένης, ευαίσθητης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Η χρήση του έλαιου τσουκνίδας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Πολλές ανεξάρτητες εργαστηριακές μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζουν πως το έλαιο της τσουκνίδας συμβάλει στην ενδυνάμωση της τρίχας (πάχος τρίχας), προωθεί την τριχοφυία και καταπολεμά τη πυτιρίδα. H αποτελεσματικότητα της τσουκνίδας στην ενδυνάμωση των μαλλιών, πιθανολογείται πως οφείλεται στο συνδυασμό Βιταμίνης Α, Βιταμίνης C και των λιπαρών οξέων που περιέχει.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιείστε το Σαπούνι αυτό, κάνοντας απαλό μασάζ και αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά τα μάτια σας με άφθονο νερό. Αν είναι απαραίτητο, επισκεφτείτε τον ιατρό σας.